Ajánlatkérő kosár üres

Rólunk

Karakteres, egyedi közösségi terek szolgálatában

Image

Több mint 30 év tapasztalatával a háta mögött az ABeton-Viacolor csapata azon dolgozik, hogy minőségi alternatívát nyújtson a kertek, teraszok, udvarok és közterületek burkolására. A beton ma már jóval több, mint szükségmegoldás. Sokkal inkább a korlátlan lehetőségek, a stílusosan kialakított, karakteres életterek világa.

Értékek melyek térköveink alapját adják

Kifinomult megjelenés
A modern, stílusos külső mögött magas minőség rejtőzik. Így lesz a végeredmény igazán igényes és esztétikus is egyben.

Színvonalas termékminőség
Termékeinkhozzájárulnak a kialakított környezet értékének növekedéséhez. Ezen felül ellenállóbb, tartósabb használhatóságot biztosítanak.

Környezetbarát
A tökéletes összhatás érdekében a betonból készült térkövek teljes harmóniában vannak a természettel, így Ön sokáig élvezheti a használatát.

Szakértelem és innováció
Szakmai tapasztalatunkat bevetve, az építészeti trendek mentén törekszünk arra, hogy a végeredmény modern és megbízható legyen.

30+ éves tapasztalat
Az elmúlt évtizedek alatt megtanultuk, hogy a régi értékeket felhasználva születnek olyan korszerű megoldások, amelyek minden korban megállják a helyüket.

Válassza Ön is az ABeton-Viacolor termékeket, és élvezze a jó döntést hosszú távon!

Amennyiben bővebb információra van szüksége, kérje munkatársunk segítségét.

Image

Kertépítőként szinte a kerthez kapcsolódó összes térkő és egyéb kerti elemeket a cég kínálatából válogatom össze. Ezek a termékek nagyon jól felhasználhatók egy igényes, esztétikus kert létrehozásához. A kerttulajdonosok és jómagam is meg vagyunk elégedve a minőséggel és a cég hozzáállásával.